Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

2017-11-30

Βρίσκονται κοντά στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ στο Λονδίνο. Το 1826, ο βασιλιάς Γεώργιος IV ζήτησε από τον φημισμένο αρχιτέκτονα John Nash να επεκτείνει το σπίτι - τότε γνωστό ως Σπίτι του Μπάκιγχαμ - σε ένα παλάτι.Ο ίδιος απεβίωσε πριν ολοκληρωθεί και έτσι η Βασίλισσα Βικτωρία ήταν η πρώτη που έμεινε στο παλάτι. Τον Ιούλιο του 1837, τρεις εβδομάδες μετά την προσχώρησή της στο θρόνο, μετακόμισε από το Παλάτι του Κένσινγκτον, στο νέο παλάτι του Μπάκιγχαμ.Το παλάτι έχει περίπου 600 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων της αίθουσας του θρόνου, μίας αίθουσας χορού, της πινακοθήκης ενώ διαθέτει μέχρι και πισίνα.

Όταν η Βασίλισσα βρίσκεται εντός του παλατιού υψώνεται μία σημαία.Καθημερινά στις 11 π.μ. γίνεται η αλλαγή της φρουράς που αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών. Αν και υπάρχουν αρκετά δωμάτια που μπορείτε να επισκεφτείτε όλο το χρόνο, κατά τους δύο καλοκαιρινούς μήνες που η βασιλική οικογένεια απουσιάζει μπορείτε να επισκεφτείτε μεγάλο μέρος των ανακτόρων.Τα 19 Κρατικά Δωμάτια του παλατιού, συμπεριλαμβανομένων την Αίθουσα του Θρόνου και την Πινακοθήκη, είναι μόνο ανοικτά για το κοινό κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, όταν η Βασίλισσα μετακομίζει στην σκοτσέζικη κατοικία της. Η Πινακοθήκη της Βασίλισσας είναι ανοικτή στο κοινό για όλη τη διάρκεια του χρόνου

Ο κοντινότερος σταθμός του μετρό είναι ο St Jame's park (γραμμές Circle και District).
Καθημερινά από τις 09:45-18:30(23 Ιουλ-3 Οκτ)

Διαβάστε ακόμα Top10SIF Λονδίνο
Περισσότερες πληροφορίες στην ταξιδιωτική ιστορία μου "[Hλιόλουστο]Λονδίνο τον Απρίλιο!!! και Φωτο-ιστορια Εδιμβουργο-Λονδινο"
© 2017 Το ταξιδιωτικό blog travelSIF Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!